2012. augusztus 7., kedd

Csirkehúsos lepénykék





















Hozzávalók:
1 kg csirkemellfilé kisebb kockákra vágva

4 egész tojás
1 evőkanál mustár
1 evőkanál ketchup
2 gerezd fokhagyma
2 teáskanál grillfűszerkeverék
1 evőkanál burgonyakeményítő
őrölt feketebors
apróra vágott petrezselyemzöld
só.

A tojásokat, mustárt, ketchupot, zúzott fokhagymát, fűszerkeveréket,keményítőt, borsot, petrezselyemzöldet jól összekeverjük, beleforgatjuk a húskockákat, ízlés szerint még megsózzuk. Folpackkal letakarva egy éjszakára hűtőben hagyjuk állni.

Másnap felhevített olajba kanállal hamokat rakunk, kissé ellapítjuk és mindkét oldalát megsütjük.














Papírtörlőre szedve leitatjuk a felesleges zsiradékot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése