2013. április 21., vasárnap

Medvehagymás spagetti




















Hozzávalók:
30 dkg medvehagymalevél
10 dkg napraforgómag

szükség szerint olaj (kb. 0,7 dl-t tettem én)
őrölt feketebors
aszalt paradicsom (elhagyható)

+kifőzött spagetti
+ reszelt Grana Padano sajt.

A napraforgómagot szárazon teflonserpenyőben kissé megpirítottam. Utána a medvehagymával összemixeltem, lassan adagoltam hozzá az olajat is, ízesítettem sóval, borssal, a végén kevertem hozzá a feldarabolt aszalt paradicsomot. Üvegbe töltöttem.(Hűtőben tartjuk.)
A kifözött spagettire tettem a medvehagymás pestóból, összeforgattam, reszelt Grana Padano-t  kevertem hozzá, majd még a tetejére is szórtam ízlés szerint sajtot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése