2016. január 17., vasárnap

Tojássaláta





















Hozzávalók:
6 db főtt tojás
6 db ecetes uborka
1 teáskanál lecsepegtetett kapribogyó
1 deci tejföl
1 evőkanál majonéz
2 csapott teáskanál mustár
1 gerezd zúzott fokhagyma
só, frissen őrölt bors
fél mokkáskanál kristálycukor.

A főtt,kihűlt tojásokat megpucoltam, karikákra vágtam.
Az uborkát aprókockákra vágtam.
A kapribogyókat félbe vágtam.
A tejfölt, majonézt,mustárt összekevertem, hozzáadtam a fokhagymát, sóztam, borsoztam, kevés cukorral ízesítettem. Belekevertem az uborkát, kapribogyót, majd összekevertem a felkarikázott tojásokkal. Letakarva hagytam hűtőben pihenni kb.2-3órát, hogy jól összeérjenek az ízek.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése